Over ons

De installateur die met u meedenkt

even voorstellen

Over ons

Maatwerkoplossingen
DE BRIE Elektrotechniek levert innovatieve en betrouwbare installaties op het gebied van elektrotechniek, datacommunicatie, alarmsystemen en duurzame energie. Wij denken met u mee vanuit moderne technologieën en leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan de huidige eisen en normen. Waar mogelijk passen we energiebesparende of duurzame oplossingen toe. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Kwaliteit, flexibiliteit en service vinden wij erg belangrijk. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij zorgen ervoor dat alles naar wens is.

Erkend elektrotechnisch installateur
en erkend pv-installateur

DE BRIE Elektrotechniek is een erkend elektrotechnisch installateur en erkend pv- installateur. Daarnaast werken wij nauw samen met een groot netwerk van professionals in hun vakgebied waar we altijd een beroep op kunnen doen, zoals: aannemers, loodgieters, interieur- en meubelbouwers, aarding- en bliksembeveiliging, ICT beheerders en meer.

Wie we zijn:

Ik ben Jeroen Zonneveld, eigenaar van het bedrijf. DE BRIE Elektrotechniek is in 1994 opgericht door Rob de Brie met administratieve hulp van  Jeanneke. In 1999 ben ik in dienst gekomen en in 2004 mede-eigenaar geworden zodat ik later de zaak kon voortzetten. In 2019 hebben Rob en Jeanneke afscheid genomen van het bedrijf en ben ik met dezelfde passie en energie het bedrijf gaan voortzetten.

 

Contact

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.

Adres

DE BRIE Elektrotechniek
Bedrijventerrein 'De Trompet'
De Trompet 1763
1967 DB Heemskerk

Telefoon

Tel. (0251) 24 12 22